Tentang saya

urang kampung nu ngeun ngabogaan kahayang jeung cita-sita dibarengan ku hese cape. dina umur nu masih hejo, curat-coret dina keusik sangkan jadi kanyataan ja rumasa dumasar kana kaayaan. Samsu bahri babar di Kp/DS. Selaraja kecamatan Warunggunung 14 Juli 1977. Lulus sakola ti SDN 4, SMPN 1 jeung SMAN 1 Warunggunung, STKIP Setia Budhi Rangkasbitung Kabupaten Lebak. 

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s